Δύο βραβεία Gold για την Cana Laboratories

Δύο βραβεία Gold έλαβε η Cana Laboratories την Παρασκευή 15 Απριλίου, στο πλαίσιο του Τριήμερου Συμποσίου «Αιωνόβια Brands – Τα αγαπημένα όλων μας» που διοργανώθηκε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, από το Οικονομικό Περιοδικό «The Business Review» και τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Εστία των Managers», υπό την αιγίδα των ΕΒΕΑ, ΣΕΒΤ και ΣΕΛΠΕ.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία διακρίθηκε με Gold βραβείο, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος, για τα 87 χρόνια παρουσίας των βρεφικών καλλυντικών Fissan και για τα 80 χρόνια παρουσίας του βρεφικού γάλατος Guigoz, στην ελληνική αγορά.

Το βραβείο παρέλαβε η Μαρία Σιδέρη, Διευθύντρια HR της εταιρείας, η οποία δήλωσε: «Η Cana Laboratories είναι μία εταιρεία που διακρίνεται για τις μακροχρόνιες συνεργασίες της με πολυεθνικές εταιρείες. Οι επιτυχημένες αυτές συνεργασίες στηρίζονται στις αξίες της εταιρείας που δεν είναι άλλες από το σεβασμό, τη συνέπεια και την αξιοπιστία απέναντι στους πελάτες και συνεργάτες της. Η αναγνώριση αυτή αποτελεί για εμάς κίνητρο προκειμένου να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία μας, ιδιαίτερα κάτω από τις παρούσες απαιτητικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας».

H Cana Laboratories είναι μια ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 1928, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρασκευάζει και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υγείας στην ελληνική αγορά, αποτελώντας τον έμπιστο συνεργάτη μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς των Φαρμακευτικών Προϊόντων, των Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων, της Ειδικής & Κλινικής Διατροφής, της Βρεφικής Φροντίδας, των Συμπληρωμάτων Διατροφής & Βιταμινών, των Καλλυντικών & Δερμοκαλλυντικών. Η εργοστασιακή μονάδα της Cana Laboratories διαθέτει γραμμές παραγωγής που λειτουργούν με αυστηρές προδιαγραφές και παράγουν προϊόντα ιδιαίτερων απαιτήσεων.